Vår strävan är att ge dig som kund bästa tänkbara service
beträffande belysningsteknisk rådgivning och projektering.

Våra projektörer är mycket kunniga och har mångårig erfarenhet av belysningsprojekteringar både inom- och utomhus samt hjälper gärna våra kunder med ljusberäkningar och visualiseringar.

JYSK I GISLAVED

BUTIK - JYSK I GISLAVED

JYSK i Gislaved bygger ny butik och satsar på LED

Jysk är en internationell detaljhandelskedja som bland annat säljer madrasser, täcken, kuddar, möbler och inredning. Företaget som startade sin verksamhet i Danmark finns nu etablerat i 48 länder världen över, med ca 2400 butiker.

Jysk fanns sedan tidigare representerade i Gislaved, men man valde 2017 att bygga helt nya mer ändamålsenliga lokaler. Tage o Söner AB är byggherre och Itsel AB utför elentreprenaden.

Jonas Bergström, platsansvarig på Itsel i Smålandsstenar fick i uppdrag att ta fram en totallösning för elinstallationerna som uppfyllde kundens krav. Jysk ville ha energieffektiv LED-belysning och en belysningsstyrka på minst 1000Lux i butiksytan. Adam Hagström på Nokalux blev kontaktad i ett tidigt skede och tog fram ett belysningsförslag för hela anläggningen inkl. lager, butik, personalutrymmen och ytterbelysning.

Valet i butiken föll på Nokalux helt nya LED armatur BASIC 23. Armaturen har hög verkningsgrad och ger en god totalekonomi trots de höga kravet på 1000Lux. Armaturen har dessutom en bra avbländning då lysdioderna sitter bakom ett diffuserande bländskydd. Valet föll på den lite kallare ljusfärgen 840 som ger en frisk o modern känsla. Trenden går mot det kallare ljuset och i en butik som denna fungerar det mycket bra konstaterar Adam.

Armaturerna sitter monterade på armaturskenor i butikens längdriktning, men det monterades även stråk med armaturer utmed kortsidorna. Detta för att samtliga produkter utmed alla väggar ska belysas på ett bra sätt

Rowida i Malmö har gjort elprojekteringen och hade ett nära samarbete med Jonas på Itsel och Adam på Nokalux för att få till just den lösning som Jysk ville ha. Projektet har genomförts inom en mycket kort tidsram, vilket ställt stora krav på god planering och snabba leveranser. Nokalux koncept med bra teknisk support, snabba leveranser och egen tillverkning av produkterna har varit en väldigt stor fördel för oss i detta projekt avslutar Jonas på Itsel, Butiken invigs V21 2017.

Itsel erbjuder helhetslösningar inom el och teleteknik, planering och projektering till kompletta installationer . Företaget startade 2012 och finns idag på 4 orter, Varberg, Halmstad, Smålandsstenar och Jönköping.

Säljare i projektet

Kontaktinformation
Adam Hagström
Tel. 0708-62 49 42
E-post. adam.hagstrom@nokalux.se

IMG 0582
IMG 0583
IMG 0584
IMG 0585


Produkter som användes i projektet

Kundsupport & kontakt

För offert kontakta oss på e-post:
nokalux@nokalux.se

För order kontakta oss på e-post:
order@nokalux.se

Växel: 0573-296 50

Kundsupport: Taina Lindell 0573-29652
Kundsupport:
Anna Olofsson 0573-29658

Sociala medier

Här under hittar ni länkar till våra social medier:

facebook icon

linkedin icon

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få senaste uppdateringarna från oss och håll er ajour med vår verksamhet!
Tryck på knappen nedan och fyll i formuläret:

nyhetsbrev btn