Vår strävan är att ge dig som kund bästa tänkbara service
beträffande belysningsteknisk rådgivning och projektering.

Våra projektörer är mycket kunniga och har mångårig erfarenhet av belysningsprojekteringar både inom- och utomhus samt hjälper gärna våra kunder med ljusberäkningar och visualiseringar.

Ljus till Entré i Stockholm

Ljus till Entré i Stockholm

BYGGNADEN HAR EN stor glasentré där det har varit bekymmer med stark värme under sommarhalvåret. Genom att byta den äldre belysningen av metallhalogen och lysrör till led-­armaturer bidrog man till en sänkning av temperaturen och fick samtidigt en lägre energiförbrukning.

– Den nya LED-armaturen skulle passa in i de mått och upphöjningar där lysrörsarmaturerna tidigare suttit. Samtidigt skulle vi ha downlights som skulle anpassas till befintliga hål.

Den enda leverantör som klarade av att göra dessa anpassningar och samtidigt få tillräckligt ljus ända ned till golvet var Nokalux, berättar Peter Steenberg, projektledare och delägare i Stockholms El-Byggen AB, som hade totalentreprenaden mot fastighetsägaren. Leveransen gick dock via grossist.

REAKTIONERNA HAR VARIT mycket positiva. Entrén ser välkomnande ut och temperaturen är några grader svalare och skönare även under soliga sommardagar. Stockholms El-Byggen har sedan tidigare goda erfarenheter av att samarbeta med Nokalux.

– En av Nokalux främsta styrkor är att de har egen produktion i Sverige, med stora möjligheter att göra anpassningar med kort varsel och tillverka specialanpassade, kundspecifika variationer av sina standardarmaturer. Trots det har de korta leveranstider, hög kvalitet och priserna ligger på samma nivå som hos andra leverantörer. De är mycket bra inom sitt segment, menar Peter Steenberg.

STOCKHOLMS EL-BYGGEN GRUNDADES 1969 och har cirka 30 anställda. De utför elinstallationer, service och jour inom kontorsfastigheter, kommersiella lokaler, industrier och bostäder. – Samtidigt som vi är en komplett leverantör och erbjuder totallösningar från projektering till färdig anläggning inom kraft, belysning, och tele/data, så månar vi om vår familjära anda och vi är alltid måna om att kunden skall bli nöjd, berättar Peter Steenberg.

Säljare i projektet

Kontaktinformation
Leif Nordqvist
Telefon: 08-52524312
E-post. leif.nordqvist@nokalux.se

Google DSC8993
Google DSC8994
Google DSC8998
Google DSC9001

Kundsupport & kontakt

För offert kontakta oss på e-post:
nokalux@nokalux.se

För order kontakta oss på e-post:
order@nokalux.se

Växel: 0573-296 50

Kundsupport: Taina Lindell 0573-29652
Kundsupport:
Anna Olofsson 0573-29658

Sociala medier

Här under hittar ni länkar till våra social medier:

facebook icon

linkedin icon

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få senaste uppdateringarna från oss och håll er ajour med vår verksamhet!
Tryck på knappen nedan och fyll i formuläret:

nyhetsbrev btn