Vår strävan är att ge dig som kund bästa tänkbara service
beträffande belysningsteknisk rådgivning och projektering.

Våra projektörer är mycket kunniga och har mångårig erfarenhet av belysningsprojekteringar både inom- och utomhus samt hjälper gärna våra kunder med ljusberäkningar och visualiseringar.

Södersjukhusets nya huvudtrappa

Specialarmaturer i Södersjukhusets nya huvudtrappa

Södersjukhuset, SÖS, på Södermalm i Stockholm byggs ut med bland annat ny akutmottagning, operationssalar och nya vårdplatser som beräknas stå färdiga under 2019. Nokalux levererade specialanpassad armatur för huvudtrapphuset.

SÖS GENOMGÅR EN omfattande tillbyggnad där tre nya byggnader uppförs och de befintliga lokalerna moderniseras. Uppdraget för Nokalux kom från Ohmegi, som är helhetsinstallatör av elinstallationerna.

– Ohmegis uppdrag är att utföra kompletta el-, tele-, data-, kraft-, belysnings-, larm- och brandinstallationer. När den föreskrivna armaturen för en ljuslinje i huvudtrapphuset inte passade i de avsedda, laserutskurna hålen i taket kontaktade jag Nokalux, eftersom jag sedan tidigare vet att de är flexibla och lösningsorienterade, berättar Göran Linde, projektledare på Ohmegi.

ARMATURERNA SITTER I insparningar längs sidorna i taket på trapphuset och bildar en ljuslinje genom trapphusets alla sju våningar. Det är huvudtrapphuset där såväl besökare som personal passerar. Totalt rör det sig om cirka 60 specialtillverkade armaturer.

– När det gäller specialtillverkning är Nokalux mycket tillmötesgående. Den föreskrivna tillverkaren kunde inte anpassa sin produkt, men det var inga problem för Nokalux. De löste problemet mycket bra och på ett snyggt sätt, säger Göran Linde.

OHMEGI ELECTRO AB grundades 1982 och är ett av de ledande installationsföretagen i Stockholm inom el, tele, teknik och säkerhet och har cirka 130 anställda.

Säljare i projektet

Kontaktinformation
Leif Nordqvist
Telefon: 08-52524312
E-post. leif.nordqvist@nokalux.se

Bild1
Bild2
Bild3

Kundsupport & kontakt

För offert kontakta oss på e-post:
nokalux@nokalux.se

För order kontakta oss på e-post:
order@nokalux.se

Växel: 0573-296 50

Kundsupport: Taina Lindell 0573-29652
Kundsupport:
Anna Olofsson 0573-29658

 

Sociala medier

Här under hittar ni länkar till våra social medier:

facebook icon

linkedin icon

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få senaste uppdateringarna från oss och håll er ajour med vår verksamhet!
Tryck på knappen nedan och fyll i formuläret:

nyhetsbrev btn